Snus i bloggenHigh five- trikset steg for steg

Å lære hunden din high five øker båndet dere imellom, det kan jeg nesten garantere! Ihvertfall følelsen av det. Det gir en skikkelig herlig lag-følelse av å klaske high five med noen! 

Kan hunden din gi labb fra før av, har du et godt utgangspunkt. Hvis ikke, ta en titt på denne videoen. Her går jeg igjennom alt fra utgangspunkt null, fra innlæring av gi labb, til innlæring av high five. 

PS: I videoen har jeg klippet bort selve belønningsdelen, dvs når hunden får godbiten etter klikket. Husk at det skal ALLTID komme godbit etter et klikk, selv om du skulle klikke feil. 
Jeg tror videoen er ganske grei forklaring på trikset, så jeg kommer ikke med noen steg for steg forklaring skriftlig denne gang. Er det derimot noe dere lurer på, noe som er uklart e.l. så si ifra! Da kan jeg legge ut skriftlig steg for steg forklaring!:)

Når du har lært dette trikset, kan du variere det med low five, en-håndsfive, stå-på-to-five osv. 


Lykke til!

Hva synes du om trikset?


Signaturbloglovin

6 sterke meninger

klois

06.08.2010 kl.09:55

Connie e ein racer på high-five! :D Kan o high-ten:)

Skikkelig partytrix det o. Folk blir jo så imponert.. eheh

:)

06.08.2010 kl.13:42

Tusen takk for fin forklaring :)

Gleder meg til dette er innlært :D

Liinda

13.08.2010 kl.09:48

å DER satte treningsånden i meg fart :p nå må jeg faktisk få hunden til å vokne så jeg får prøvd meg ^^ Gi labb kan hun allerede, men jeg har faktisk ikke tenkt på at jeg kan ta det videre :p

✿ Sheltiedagboka ✿

13.08.2010 kl.10:08

Liinda: Så gøy å høre! Da føler jeg at jeg bidrar med noe i verden, når jeg kan inspirere andre til å ha det gøy med hundene sine!:D Lykke til med treninga!

Liinda

13.08.2010 kl.10:33

SV: Vel, jeg prøvde det nå :P Hehehe, men det viser seg at valpen er for framtung og har for sårlig balanse xD Hun får opp labbene akkurat nok til å deise inn i hendene mine, men så tryner hun rett etterpå xD Balanse er ikke sterkeste siden hennes for å si det sånn xD

✿ Sheltiedagboka ✿

13.08.2010 kl.10:57

Liinda: Øving gjør mester!:D

Make my day og gi din tilbakemelding!

Takk for kommentaren!

✿ Sheltiedagboka ✿

En blogg om alt som skjer med sheltien min Chanel! For lån av bilder eller spørsmål, ta kontakt på karolinekicki@hotmail.com eller her på bloggen!

PitaPata - Personal picturePitaPata Dog tickers
hits
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...